Zobni vsadki so odlična rešitev za to, če vam manjkajo zoblje. Kakovostna kirurgija Debevc vam vsadi najbolj kakovostne vsadke iz titana, ki so se edini obnesli, saj imajo grobo površino in se tkivo na njih prime. Malo so dražji zato, ker so izdelani z drago in zelo kakovostno tehnologijo. Ti zobni vsadki bodo potem vse življenje z vami, če boste za zobe in hkrati za vsadke skrbeli dobro in bo vaša ustna higiena na vrhuncu. Splača se poskrbeti za zobe, ker boste le tako zdravi, saj je vse odvisno od sposobnosti grizenja hrane, zato bo želodec deloval dobro in boste zdravi.

zobni vsadki

Zobni vsadki pripomorejo h kakovostnejšemu uživanju hrane, zato bo vaša odpornost visoka. Hkrati bo vaš nasmeh zopet popoln in ne bo grdih lukenj med zobnim, ki bi skazili vaš obraz. Tako boste zopet imeli samozavest in se boste na široko smejali, kot ste se prej. Izberite pa dobrega zdravnika, ki je na zgornji povezavi, ki se bo odgovorno zavzel za vaše zobe in ustno votlino, Namreč zobje se izgubijo zaradi bolezni, katere mora prej pozdraviti, preden vsadi vsadke na manjkajoča mesta.

Zobni vsadki so lahko posamični, lahko se naredijo kot zobni mostički za več zob ali pa se nadomestijo vsi zobje hkrati. Vendar vam bo zdravnik prej povedal, kakšen bo načrt zdravljenja, če imate karies ali paradentozo in vnetja, je to treba pred vsajenjem vsadkov seveda pozdraviti, da ne pride do komplikacij. Manj odgovorni zdravniki, ki so večinoma v tujini, pa, da bi bili čim bolj konkurenčni, vadijo vsadke slabe kakovosti in ne gledajo na to, ali imate druge težave, da končajo čim prej. To za vaše zdravje ni sprejemljivo.

Zobni vsadki se vsadijo šele, ko ste povsem zdravi in šele takrat bodo vse življenje z vami. Če prav so navidezno dražji, so cenejši, ker če pride do komplikacij, je treba vsadke odstraniti, zdraviti vaša usta, čeljust in šele nato še enkrat vsaditi nove vsadke. Tako boste zapravili čas, živce in denar, torej izberite modro.