Avtodomi mnogim predstavljajo dom na kolesih. Torej dom, ki ga lahko s sabo popeljejo kamor koli. Vas zanima, kateri avtodomi so najboljši? Splet ponuja seznam najbolj kakovostnih avtodomov, nanj pa opozarjamo tudi mi.

Kateri avtodomi so najboljši?

Potovanja predstavljajo svojevrsten izziv. Naraščajoče cene surovin in turističnih namestitev pa kličejo po spremembah. Ste tudi vi osebe, ki težko preživite dopust na samo enem mestu? Želite hkrati bivati v več obmorskih ali hribovitih krajih? Potem ste zagotovo primeren kandidat oziroma kandidatka za nov avtodom.

Avtodom gre z vami povsod, zato je pomembno, da zagotavlja udobje, varnost, seveda pa tudi estetiko. Če se sprašujete, kateri avtodomi so najboljši za vas, vam bo zagotovo pomagalo dejstvo, da se vsako leto naredi seznam, ki vam pri odločitvi vsaj nekoliko pomaga. The Practical Motorhome Awards je seznam, ki vsako leto pozicionira najboljše avtodome. Med te sodijo Carthago, Auto-Trail in Mobilvetta. Absolutni zmagovalec leta 2022 je Carhago Chic C-Line I 4.9 LE/L Superior.

 

izposoja avtodomov

 

Kaj zagotavljajo najboljši avtodomi?

Najboljši avtodomi, ki jih tujina opisuje z izrazom A-razred (angleško A-class) zagotavljajo luksuz, hkrati pa kakovostni materiali zagotavljajo odlične izolativne lastnosti ter vzdržljivost vozila. Običajno gre za nekoliko težja vozila, saj poleg kakovostnih materialov, običajno vključujejo tudi kakovostne pohištvene elemente – da lahko avtodom res postane dom.

Uporabniki pri nakupu prestižnih avtodomov običajno iščejo estetiko, udobje, kakovost, uporabno vrednost, pa tudi inovativnost v izrabi prostora. Presenečeni boste, če se pri prodajnem osebju prestižnih avtodomov pozanimate, kam vse lahko shranite stvari. Tako boste lahko na pot vzeli vse, kar si boste zaželeli, pri tem pa stvari ne bodo razmetane v prostoru, prostori pa bodo še vedno omogočali enostavno gibanje.

Prodajnemu osebju zaupajte svoje želje – z veseljem vam bodo svetovali ter vas napotili do vaših sanjskih vozil. Prepričani smo, da nad njimi ne boste razočarani, zavidali pa vam jih bodo prav vsi.