Priznano podjetje Štajerles trade d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1994. Njihova osnovna dejavnost je prodaja in vgradnja stavbnega pohištva iz lesa in PVC-ja. Njihov prodajni program obsega materiale, primerna za vgradnjo v stanovanjske in poslovne zgradbe, začenši že od tretje gradbene faze.

Svetovanje na objektu in v salonu

Podjetje ponuja brezplačno strokovno svetovanje tako v njihovih prodajno-razstavnih salonih v Podgorcih, Ptuju in Ljubljani. V teh salonih je na voljo več kot 80 različnih izvedb vratnih kril, vseh vrst podbojev ter drugega stavbnega pohištva. Strankam pomagajo najti najboljše rešitve za njihove domove. Poleg tega strankam nudijo tudi svetovanje na objektu. S tem pristopom lahko podajo celovite rešitve in nasvete, ki izboljšujejo objekte pred vgradnjo, s čimer se izognejo morebitnim težavam v prihodnosti.

Štajerles trade

Raznolik prodajni program

V njihovem prodajnem programu so vključeni različni izdelki in storitve. Med njimi so lesena in PVC okna ter strešna okna, notranja in vhodna vrata, različni tipi parketov, kljuke za vrata, okenske police, laminati v različnih kakovostnih razredih in dekorjih, PVC talne obloge ter senčila kot so rolete, žaluzije, polkna in komarniki. Poleg tega ponujajo tudi dodatne materiale, kot so lepila, čistila in letve, ter različne vrste furnirjev, vključno z bruto, spojenimi, ekstra kakovostnimi in intarzijskimi furnirji. Njihova storitvena ponudba vključuje svetovanje, izmere, vgradnjo, prevoz in garancijo.

Podjetje Štajerles trade se tako uveljavlja kot zanesljiv partner pri opremljanju in izboljševanju domov ter poslovnih prostorov, ki strankam nudi kakovostno pohištvo, strokovno svetovanje in celovite storitve.

Kratki dobavni roki in dostava

Ena izmed prednosti podjetja je zagotovo hitra dobava notranjih vrat in podbojev. Imajo impresivno zalogo, ki vključuje več kot 2500 vrat in 3000 podbojev različnih dimenzij ter površin. Vse te izdelke pakirajo v originalno kartonsko embalažo, kar zagotavlja njihovo varnost in nedotaknjenost med transportom.

Skladiščenje, transport in montaža

Zavedajo se, kako pomembno je kakovostno skladiščenje, transport in montaža izdelkov. Zato vam ob nakupu njihovega stavbnega pohištva ponujajo tudi varen prevoz do vašega objekta. Z montažo poskrbijo za popolno funkcionalnost notranjih vrat in podbojev, saj ni dovolj, da so samo izdelki visoke kakovosti, temveč je ključna tudi strokovna montaža.

Brezplačna izmera na objektu

Če se odločite za njih, vam nudijo brezplačno izmero na objektu. To jim omogoča, da dobijo natančno sliko vašega prostora in vam lahko brezplačno svetujejo o morebitnih izboljšavah, ki jih lahko izvedete pred vgradnjo. Na ta način se izognete morebitnim težavam in neprijetnostim v prihodnosti.

Strokovno polaganje talnih oblog

Njihova ponudba vključuje tudi strokovno polaganje talnih oblog, še posebej parketov. Njihovi parketi omogočajo ustvarjanje vašega osebnega bivalnega stila, saj lahko iz raznolike ponudbe lesa izberete tisto pravo barvo, ki bo vaš prostor naredila edinstvenega. Poleg kakovostnih izdelkov je pomembna tudi strokovno izvedena storitev, ki jo zagotavljajo za vaše popolno zadovoljstvo.

Vrata za individualni slog

Vrata niso samo prehod v notranjost prostora, temveč izražajo tudi osebni slog in način življenja ljudi. Njihova ponudba notranjih vrat je raznolika, vključujoč tako moderne kot nostalgične stile. Njihov program notranjih vrat se prilagaja različnim željam in oblikovnim zahtevam, kar omogoča, da se vaš prostor izpolni tako vizualno kot funkcionalno.

Raznolika ponudba vrat

Na voljo imajo notranja vrata, vhodna vrata in kovinska vrata. Pri oblikovanju svojega doma boste spoznali, da lahko izbirate med številnimi vrstami notranjih vrat, ki lahko sobi dajo pravi videz in še vedno opravljajo svojo funkcijo. Notranja vrata so namenjena različnim prostorom. Detajli, tako veliki kot majhni, odražajo naš osebni stil in način življenja. Notranja vrata so ključna za oblikovanje in dekoracijo prostora ter opravljajo pomembno funkcionalno vlogo v vsakdanjem življenju. Kvalitetno izdelana notranja vrata nudijo ne le udobje, temveč tudi estetsko zadovoljstvo ob odpiranju in zapiranju.

Vhodna vrata za dober prvi vtis

Dobro narejena vhodna vrata so trdna, vzdržljiva in zagotavljajo varnost domačim in gostom. Hkrati pa lahko oblikovanje vhodnih vrat govori o vašem osebnem slogu še preden stopijo v notranjost. Vhodna vrata so prvi vtis, ki ga ljudje dobijo o vašem domu. Vhodna vrata ne le varujejo, temveč tudi izražajo dobrodošlico. Vložek v nova vhodna vrata lahko hitro izboljša videz vaše nepremičnine, poveča njeno privlačnost in vam omogoči pravo dobrodošlico.