Ste si od vedno želeli postati Life Coach, ki bi potoval po svetu in pomagal drugim izboljšati življenje? Potem imate zdaj idealno priložnost – vse potrebne informacije najdete na povezavi. Life Coach je človek, ki pomaga drugim, da naredijo v svojem življenju spremembe na bolje na vseh področjih življenja, da lahko zaživijo svoje sanjsko življenje.

life coach

Tudi vi lahko postanete Life Coach, če le želite.

Life Coach lahko postanete tako, da opravite program Certificiran in Licenciran NLP Coach, s tem pa prejmete še naziv Life in Business Coach. Program vključuje napredne tehnike in pristope NLP-ja ter coachinga, da vas teoretično in praktično opremi z znanjem in kompetencami, da pomagate drugim, da uspejo. Ne glede na to, ali želite poklicno izvajati coachinga, je Certificiran in licenciran NLP Coach lahko zelo koristen tudi za vas. Napredne NLP in coaching tehnike, ki se jih na programu naučite, lahko učinkovito uporabljate pri vsakdanjih opravilih kot so prodaja, pri vzgoji otrok, pri komunikaciji s partnerjem, pri odpravi blokad, strahov, ki jih morda nosite s seboj, po končanem programu boste postali čisto pravi Life Coach in Business Coach.

Life Coach boste postali, potem, ko boste spoznali naslednje teme:
• katere koncepte uporabljajo najuspešnejši Life Coachi po svetu. Pridobili boste znanje za celovit pristop pomoči vam, vašim klientom, strankam in nenazadnje tudi vašemu teamu, ki ga vodite.
• kako pomembna so orodja in tehnike, ki jih boste spoznali v programu spoznali. Takoj jih boste lahko začeli uporabljati, pri tem pa vam bo v pomoč tudi »Paket za začetek«.
• rešitve s področja Life, Business, NLP- ja, ki vam bodo pomagale, da boste vsa pridobljena znanja lahko uporabili na vseh področjih življenja, kot profesionalni Life Coach,
• katera vprašanja postavljati in katerih ne, da boste navdihnili vaše sogovornike za akcijo in premik k želenim ciljem.
In še mnogo več, zato se hitro prijavite na program.

Po končanem programu boste prejeli certifikate: Life Coach, Business Coach in NLP Coach.