Stroji za peskanje so sodobni stroji, ki lahko delajo z več mediji glede na material, ki ga čistijo. Podjetje Blast Tehnik d.o.o. je vodilno podjetje v izdelavi strojev za peskanje in za samo peskanje na lastni lokaciji ali na vaši lokaciji. Stroji za peskanje so različni, nekateri so veliki in vanje lahko peljete obdelovanec ter jih opazujete skozi okno, kako jih obdeluje sam stroj, torej roboti ali pa jih obdela zaščitena oseba. Če hočete imeti vrhunsko storitev in eno najboljših tehnik čiščenja obdelovancev ali strojev, ki jo uporablja tudi NASA, se obrnite na zgornjo povezavo.

stroji za peskanje

Podjetje Blast Tehnik ima svoje lastne laboratorije za raziskovanje in inovacije, za to so njihovi stroji za peskanje vrhunski in vodilni v svetu. Vsak stroj pa posebej izdelajo za vsakega naročnika, zato, ker se prilagodi proizvodnji in obdelovancem, ki jih peska ta stroj. Prilagodi se velikost, notranji mehanizem podajanja način peskanja, ki je možen z več mediji.

Stroji za peskanje vam bodo pohitrili proizvodnjo in jo avtomatizirali, zato boste bolj konkurenčni na trgu. Peskanje s stroji in robot je 100 % ponovljivo s tem pa se dvige tudi kvaliteta vaših produktov. Ti stroji so preprosti za upravljaje preko ekranov s preprostimi funkcijami na dotik. Na razpolago pa so vedno rezervni deli in pa hiter ter odziven servis, če je kaj narobe ali za vzdrževanje stroja.

Stroji za peskanje so v različnih izvedbah in imajo različne transporte ter medije. Vsak stroj se lahko prilagodi vašim potrebam z dodatno opremo. Najbolje je, da se sestanete z inženirjem in se pogovorite o vaših potrebah. Ogledal si bo proizvodnjo ter predlagal rešitve. Naredil bo načrt, ki ga boste korigirali po potrebi. Stroj bodo zgradili na vaši lokaciji. Koliko časa bo trajalo je odvisno od zahtevnosti stroja in od njegove velikosti ter funkcionalnosti. Dobili boste tudi dolgoletno garancijo ter vsa navodila za delo z njim.