Kar nekaj je takih, ki raje počitniške ali proste dni preživljajo v toplicah. Zakaj pa ne? Ampak v katere se podati, če pa jih imamo ogromno’ če še niste bili, pojdite v terme dolenjske toplice. Tudi dolenjska je krasna, ima ogromno za pokazat, poleg neokrnjene narave lahko tudi uživate v kopanju. Mislim, da premalo poznamo dolenjsko, saj si narobe jo predstavljamo. Mislimo, da tukaj nimamo kaj početi, da nimajo znamenitosti in, da terme dolenjske toplice niso kaj posebnega. Ampak vse to je napaka, kdor tako razmišlja se pošteno moti. Poglejte na spletno stran in se čim prej prepričajte.

Terme dolenjske toplice se nahajajo v najlepšem delu naše prelepe dolenjske. Blizu kočevskega roga, kjer lahko srečamo medveda, poleg krasnih kolesarskih poti ter pohodniških poteh vam dolenjska ponuja še ogromno več. V termah lahko preživite prelepe proste dni ali celo počitnice. Ko boste enkrat tukaj se vam ne bo mudilo več domov, saj boste presenečeni koliko ste doživeli in koliko še niste videli. Danes ni težko poiskati zanimivosti, ki ti kraj ponuja. V Oštariji Herbelier se lahko najeste, prav tako vam nudijo prenočišča za vso družino. Ponujajo vam tudi razne aktivnosti ter vse vrste razvajanja. Ko pa ne veste kaj početi ali ob grdem vremenu pa se podate v terme dolenjske toplice.

terme dolenjske toplice

Dolenjska ni priporočljiva samo v poletnem času. Tudi v zimskem času se lahko tja podate na smučanje ali lahke pohodniške poti. Tudi za vse tiste, ki radi kolesarite se najde nekaj nepozabnega. Ponujajo vam električna kolesa, ki so nekaj nepozabnega. Prekolesarite lahko vse njihove skrite kotičke, ne da bi bili utrujeni. Za konec pa se vržete v toplo vodo v terme dolenjske toplice. Mislim, da je pisanja dovolj kaj vse lahko tukaj počnete. Rezervirajte si svoj datum in se prepustite razvajanju, ki vam nudijo. Zakaj ne bi tudi vi enkrat obiskali dolenjsko pokrajino.