Vrhunska nemška kozmetika LR je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. LR kozmetika je povsem naravna kozmetika, s poudarkom na naravnih sestavinah, predvsem aloe veri. V celotni liniji LR kozmetike pomemben del predstavlja jo ličila.

Ličila sestavljajo celo linijo, v kateri najdete črtala in senčila za oči, maskare, šminke. Lipglossi, črtala in balzami za ustnice. Linija ličil LR kozmetike je sestavljena iz dveh skupin inovativnih ter unikatnih proizvodov, linija Colours in linija Deluxe.

ličila

Izjemno pomemben del ličenja vsake ženske so vrhunska naravna ličila, ki poudarjajo naravno lepoto, istočasno pa s svojimi naravnimi sestavinami blagodejno vplivajo na kožo, preprečujejo staranje in izgled utrujenosti in stresa. Ličila LR s svojo naravno sestavo izjemno blagodejno vplivajo na kožo, hkrati pa s svojo kakovostjo in vzdržljivostjo dolgotrajno omogočajo popoln izgled. Različna trdna ter tudi tekoča črtala za oči iz linije Colours, ki jih imamo v svoji ponudbi, vam bodo omogočila neverjetno izraznost in poudarjanje naravne linije in lepoto vaših oči.

Barve za ustnice Deluxe bodo vašemu videzu dodale piko na i. Različne šminke in lipglossi v najrazličnejših čudovitih barvnih odtenkih vam omogočajo neverjetne izrazne možnosti. V ponudbi imamo tudi klasične močnejše šminke, ki bodo s svojimi močnejšimi odtenki dovolile malo več eksperimentiranja in lahko jih boste uporabile za večerne izhode ali gala zabave.

ličila

Ličila LR predstavljajo vrh ponudbe nemških ličil in na našem trgu spadajo v sam vrh ponudbe na trgu ličil. Z izbiro LR linije ličil sta lahko prepričani, da ste izbrali vrhunski izdelek za osebno nego in s pomočjo visoko kakovostnih ličil LR boste vedno izstopale s svojo lepoto in urejenostjo. Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi, ne samo ličil ampak tudi ostalih izdelkov iz naše res široke in kakovostne ponudbe vrhunske nemške kozmetike LR. Dobro došli na naši spletni strani in veliko zadovoljstva z našimi izdelki vam želimo.