Še je čas, da se odločite za izposojo avtodoma za letošnje poletne počitnice. Izposoja avtodomov skozi vse leto vam ponujajo pri Carthago. Imajo različne avtodome za pare ali celotno družino. Zakaj bi letos poležavali nekje v apartmaju, če pa si lahko privoščite drugačne počitnice. Te počitnice so lahko bolj pustolovske, ampak še vedno prijetne. Ni nujno, da si kupite nov avtodom, če pa se lahko odločite za izposojo. Izposoja avtodomov je idealna rešitev za vse tiste, ki nimate kam dati svoj lasten avtodom.

Najem avtodoma pri Carthago je hitra, ugodno cenovna rešitev. Res pa je, da si morate v naprej rezervirat avtodom, če se odločite za to idejo. Danes za najem odloča ogromno družin, saj so avtodomi postali zelo priljubljeni. Vprašajte, če še imajo kakšen avtodom takrat, ko bi vi radi šli na dopust. V zelo hitrem času vam odgovorijo in vam posredujejo vse podatke, ki jih potrebujete. Ni nujno, da se na dopust z avtodomov odpravite sedaj v poletnem času. Zakaj ne bi se podali nekam v jesenskem času, ko ni več taka velika gneča. Lahko si ga danes rezervirate in v točno določenem datumu prevzamete avtodom pri njih. Kako vse poteka vam bodo povedali in kaj vse vam pripada.

izposoja avtodomov

Izposoja avtodomov je postala zelo priljubljena ideja. Polno ljudi oziroma družin nima dovolj prostora za shranjevati oziroma parkirat nov avtodom. Prav tako ni najbolj poceni, kar pomeni, da si ga težko privoščijo. Če si pri njih avtodom izposodite, vam ponujajo tudi za vaš avto brezplačen parkirni prostor. Imajo nove avtodome, prav tako so vsi v odličnem stanju. Ne bo vas pustil na cedilu, samo pogumno se določite za najem. Izposoja avtodomov naj bo čim manj stresno dejanje in uživajte z njim na dopustu. Ustavite se, ko ste lačni, ko potrebujete spanec. Prav tako vam ponujajo ogromno dodatne opreme, kar pomeni, da je ne rabite dodatno kupovati.