Ljudje so že pred tisočimi let poznali igro, ki je podobno igri, ki jo igramo danes imenovano tenis. Igralo so jo je tako, da so izdelali žogice iz semen fig nato pa sta nasprotnika z vesli podobnimi loparjem udarjala po žogici.

Sama igra se je obdržala dolgo časa saj je bila tako kot današnji tenis zelo zabavna. Takratna igrišča za igro Trigon kot so jo takrat imenovali so merila 30 x 10 metrov.

Tenis kot ga poznamo danes se je v Slovenijo razširil po letu 1876. V Sloveniji je prvi, ki je zgradil teniško igrišče Ivan Tavčar na svojem posestvu saj je v tej igri zelo užival. Če želite izvedeti več informacij o opremi za igro vam je na voljo spletna stran o tenisu. Na njej boste izvedeli več informacij o potrebni opremi, ki je potrebna za to igro. Poleg tega je na strani tudi posebna spletna trgovina, kjer boste lahko te izdelke, ki jih potrebujete za igro lahko tudi kupili.

tenis

Kvalitetna tenis oprema je zelo pomembna za dobro igro. Potrebujete lopar, žogice, zapestni trak, trak za ovoj loparja in razne torbe za shranjevanje loparjev ter športnih copat, ki jih boste potrebovali za igre na različne površinah.

Poleg različnih loparjev imajo v spletni trgovini različno opremo, ki vam bo omogočila kvalitetno igranje. Skratka vsa oprema za tenis, ki jo potrebujete je zbrana na enem mestu kar pa omogoči hiter nakup ter zadovoljstvo.

Če potrebujete pomoč pri izbiri opreme vam bodo z veseljem pomagali prijazni prodajalci, ki so vam na voljo, če jih pokličete. Svetovali vam bodo pri izbiri kvalitetne opreme ne glede na vaše poznavanje tenisa. Lahko ste začetni ali poznavalec v njihovi spletni trgovini boste našli vso potrebno opremo ne glede na vaše stanje.

Delovni čas poslovalnice v Mariboru je od ponedeljka do četrtka, ko lahko obiščete njihovo poslovalnico in si ogledate opremo v živo.