V podjetju Maya team d.o.o. že vrsto let izvajamo team building programe. Skozi vsa ta leta smo za različna podjetja izvedli že ogromno team building programov. Stranke oziroma naročniki so s team building programi izjemno zadovoljni, zato se vedno znova vračajo k nam. Imamo nekaj standardnih team building programov, ki jih vsakoletno izvajamo in so že preverjeni in utečeni. Prav tako nudimo možnost personalizranih team building programov.

Najosnovnejši team building program, ki ga nudimo je rafting tura s popoldanskim piknikom. Podjetje, ki se želi udeležiti team building programa pove željeni datum in točno število udeležencev. Tovrstni team building z rafting avanturo in piknikom je izvedljiv le v poletnem času, ko se je možno posluževati vodnih aktivnosti, oziroma kadar je vodostaj reke primeren za izvedbo rafting ture.

 team building

Udeleženci osnovnega team building programa prispejo na Labrco- zbirno mesto v jutranjih urah. Okoli 9.00 ure se prične delitev opreme, ki je potrebna za rafting turo. Ko imajo vsi udeleženci team building programa vso potrebno opremo, se razvrstijo po naših kombijih s katerimi jih odpeljemo na štartno mesto. Tam se preoblečejo in sledijo navodilom team building vodičev. Teh je navadno za večje skupine več, vsi pa so usposobljeni za vodenje skupin in reševanje iz divjih voda.

Preden se team building udeleženci podajo na vodo, dobijo nekaj napotkov za pravilno veslanje in postopanje na vodi v primeru raznih nevšečnosti, nato pa se spustijo po odseku reke, primernemu za rafting. Vodiči so o team building skupinah vnaprej obveščeni, zato poskrbijo za poseben program in dodatno zabavo na reki. Ko celotna ekipa prispe do izstopnega mesta, jih tam že čakajo naši šoferji s kombiji, da jih odpeljejo nazaj na Labrco, kjer se team building program nadaljuje. Ob povratku nazaj na izhodiščno mesto se udeleženci preoblečejo in uredijo v svoja oblačila, nato pa prepustijo razvajanju brbončic izpod rok naših izjemnih kuharjev.