Tiscali chat ni le portal za zmenkarije in lepete in nudi veliko več kot le to. Na Tiscali chat najdete ogromno nasvetov za spoznavanje novih oseb (na spletu in v živo), nasvete za osebno rast, ljubezensko, psihološko in sociološko področje. Do določene vsebine lahko dostopate, tudi če niste član tega spletnega portala. Vsekakor vam priporočamo, da pregledate vsebino na Tiscali chat, danes pa vam postrežemo z malo bolj lahkotno vsebino. S svetovalci na omenjenem portalu smo se pogovarjali o predlogih za zmenke. Ne zgolj za prve zmenke ali za najbolj simpatične zmenke ali za zmenke ko nameravate zasnubiti, ampak preprosto nasveti za zmenke.

tiscali chat

Strokovnjaki iz Tiscali chat pravijo, da niso ravno pristaši zmenkov na slepo. Namreč, prvoten koncept zmenka na slepo je zmenek, kjer se osebi prvič spoznata in nista bili nikoli prej v kontaktu. Torej, takšni zmenki jim ne dišijo preveč, saj znajo biti res katastrofalni. Seveda pa spodbujajo zmenke uporabnikov Tiscali chat, saj to dejansko niso zmenki na slepo, saj ste z določeno osebo že bili v kontaktu, pa tudi če samo preko klepetalnice na portalu. Bolje nekaj, kot nič. No, na Tiscali chat prav tako menijo (fantje, pozor!), da dnevi kavalirstva še niso mimo, vendar pa se morate zavedati, da ti dnevi tudi niso več tako drastični, kot so bili včasih.

Nikar ne pretiravajte s preveč pozornosti… Saj je res, da imajo dekleta rada vrtnice, odpiranje vrat in podobne geste, vendar pa morate poznati neko mejo. Torej na prvi zmenek zagotovo ni potrebno prinesti deset šopkov vrtnic. Že ena bo več kot dovolj. Prav tako se svetovalci pri Tiscali chat enoglasno strinjajo, da je lokacija prvega zmenka zelo pomembna, še bolj pa je pomembna takrat, ko ste osebo spoznali v klepetalnici in jo v živo vidite prvič. Zakaj? No, če boste predlagali, da se odpeljeta v neko osamljeno kočo sredi ničesar… Hmm, prva misel – serijski morilec! Zato na Tiscali chat pravijo, da je najbolje iti nekam kjer ne boste popolnoma sami, pa vendar bo dovolj intimnosti, da lahko osebo zares spoznate. Torej, peljite jo na prijetno večerjo, na sprehod po mestu, na sladoled… Idej je dovolj, če le malo pomislite!

Prav tako na Tiscali chat menijo, da je pomembna izbira oblačil, ki jih boste nadeli za prvo srečanje. To je pomembno še posebaj takrat, ko se ne dogovorite v naprej kaj boste počeli. Namreč, če se je gospodič odločil za sprehod po tlakovanem tgu, gospodična pa je obula visoke pete… No, to ravno ne bo šlo, kaj menite? Torej, kot pravijo na Tiscali chat, če se niste v naprej dogovorili kam in kako, potem se odločite za udobna oblačila in obutev, da se izognete neprijetnim situacijam. Za še kakšne dodatne predloge ter nasvete vsekakor obiščite spletni portal za zmenkarije Tiscali chat. Za dodatne vsebine, ki so bolj poglobljene narave, pa se bo potreno na spletni strani registrirati in postati uporabnik. Brez skrbi – to še ne pomeni, da boste morali klepetati z ostalimi uporabniki na Tiscali chat – to je popolnoma vaša izbira. Lahko zgolj uživate v prebiranju zanimivih vsebin.