Imate v lasti telefon Iphone 7 Plus. Ovitki za ta telefon se vam zdijo predragi, zato boste raje riskirali in ga ne kupili. iPhone 7 Plus ovitki na spletni trgovini malakoala.si so poceni in predvsem kvalitetni. Vaš telefon bodo zaščitili pred padci, udarci, praskami, prahom in tako dalje.

Ste si ravnokar kupili svoj nov pameten telefon iPhone 7 Plus ali pa ga imate že od prej? Ga hočete zaščititi pred nezgodami, kot so padci, udarci in praske, vendar pa so ovitki predragi in si jih ne morete privoščiti oziroma se nakup le teh dejansko sploh ne splača, saj je njihova cena tako zasoljena? Če ste na ta vprašanja odgovorili pritrdilno, potem je čas, da obiščete spletno trgovino malakoala.si in si svoj iphone 7 plus ovitki priskrbite tudi vi. Ovitki na spletni strani oz. trgovini malakoala.si so, kot smo že rekli zelo kvalitetni oziroma kakovostni, kar pa še ne pomeni, da so tako dragi, kot v drugih spletnih in navadnih trgovinah. Ravno nasprotno, njihovi ovitki so zelo ugodni in primerni oziroma prijazni vsakemu žepu ali denarnici.

IPhone 7 plus ovitki pa niso edina stvar oziroma produkt, katerega lahko kupite preko spletne trgovine oziroma strani malakoala.si. Tam lahko dobite tudi razno razne ostale proizvode, kot so na primer pametne ure, stezniki, kabli za pametne telefone, polnilni za pametne telefone in dodatki zale te. Prav tako lahko za pametne telefone dobite tudi zaščitna stekla. Trenutno pa lahko na njihovi spl. str. oz. trgovini najdete tudi zavihek Praznimo skladišče, pod katerim najdete izdelke, katerim je še dodatno znižana cena, saj jih hočejo čim prej prodati, da bi lahko izpraznili svoje skladišče.

Za kakršna koli vprašanja se lahko na njih obrnete preko njihove tel. št. ali pa preko njihovega e mail naslova.