Gumijasti tepihi za avto podjetja Gledring so natančno narajeni po merah avta. Gledring gumijasti tepihi za avto so preproge, ki so natančno zmerjene in narejene itz najbolj kakovostnih materialov.

Kot je omenjeno zgoraj so preproge narejene po merah avtomobila tako, da strankam ni treba skrbeti da bo preproga prevelika ali premajhna. Podjetje nudi najboljšo talno zaščito vašega avta. Gumi preproge so opremljeni z originalnimi pritrdilnimi čepi, ki poskrbijo da se preproga ne premika ne premika prosto  ali se premikajo pod stopalke avtomobila, kar je nevarno. Podjetje pri izdelavi uporablja take materiale da so človeku prijazni in ne škodijo. Gumi tepihi zato tudi dobro dišijo in so brez kakršnih koli strupenih primesi. Gumi tepihi ustrezajo vsem evropskim direktivam in zakonom, ki veljajo v atomobilski indistriji. Gumi preproge imajo vse certifikate vključno z EKO certifikatom. Gledring gumi tepihi so namreč narejeni iz narave mehke gume, ki vam bo nudila modan oprijem pod nogami.

gumijasti tepihi za avto

Našteti so razlogi zakaj se odločiti za nakup gumi preprog Gledring: -POPOLNO PRILAGAJANJE: Gumi preproge Gledring so narejeni po visoki natančnosti in nudijo popolno prilagajanje vašem avtu. -OLIKOVANI Z NAGRADO: Gledring je za gumi tepihe prejelo prestižno nagrado za kakovost in design. -ENOSTAVNO ČIŠČENJE: Podjetje je gumi tepihe prilagodilo za hitro in enostavno nega z super EKO čistilom za suho pranje Gledring ali visokotlačnim čistilcem. Čiščenje čumi preproge še nikoli ni bilo tako enostavno. -SKRB ZA OKOLJE: Gledring je inovativno podjetje, ki konstantno strmi k ibolšavam, ki pomagajo k skrbi za okolje. -SLOVENSKA KAKOVOST: Gumi tepihi Gledring so proizvedene v Sloveniji že od 1949 postavljajo visoke standrde kakovosti na trgu po celem svetu. Danes ima že skoraj vsako vozilo gumi preprogo Gledring. Gumi tepihi Gledring so prepoznavni zaradi edinstvenega dizajna. Gumi tepihi za avto so enostavni za vzdrževanje saj so linije zasnovane tako, da se gumi preproge enostavno čistijo. Avto tepihi Gledring so res prava odločitev če izbirate tepih za svoj avto.