Če imate apartmaje ali turistične nastanitve na privlačnih lokacijah, a jih ne izkoriščate v celoti zaradi pomanjkanja obiska, je lahko Booking profil dobra rešitev. Preberite si več na naslovu: https://www.optimaplusbooking.com/booking-profil/. Preko tega profila lahko dosežete potencialne stranke in goste, ki jih zanima vaša ponudba. Na ta način deluje Booking rezervacija, kar bo povečalo promet vašega podjetja. Zaradi dolgoletnih izkušenj in velikega števila zadovoljnih strank lahko Optimaplus Booking ponudi vrsto marketinških taktik, strokovnega znanja in razumevanja, ki vam lahko pomagajo doseči želene rezultate in zadovoljiv končni izdelek.

Kako povečati prodajo v turistični dejavnosti – uporaba Booking profila za promocijo in oddajanje nastanitev

V zadnjem času smo se srečevali z več stresnimi situacijami, ki so vplivale tudi na turistično dejavnost in povzročile nekaj upada. Vendar pa še vedno obstaja veliko povpraševanja po različnih vrstah nastanitev, zato ni razloga za obup. Obstaja več kanalov, preko katerih lahko oglašujete svoje storitve in izpostavite svoje edinstvene značilnosti, kar vam bo pomagalo pritegniti več strank in povečati prodajo. Podjetje vam lahko pomaga z uporabo Booking profila. To je vaš profil na spletni platformi, kamor objavite svojo storitev oddajanja apartmajev, počitniških hišic in drugih nastanitev, ki jih ponujate. S prijavo na platformi in uporabo Booking rezervacij lahko v zelo kratkem času povečate število povpraševanj ter seveda posledično tudi vaš prihodek.

Booking profil ima številne prednosti, med katerimi so:

  • Povečana prepoznavnost vaše storitve med širšim občinstvom.
  • Izpostavitev vaše storitve in povečanje vidnosti med potencialnimi strankami.
  • Pridobitev več prihodkov, saj boste imeli več povpraševanj in rezervacij.
  • Boljša zapolnjenost terminov in manj praznih kapacitet.
  • Možnost pridobitve dobrih priporočil in ocen, ki bodo prepričale nove potencialne stranke, da se odločijo za vašo storitev.
  • Zdrava konkurenca z drugimi ponudniki, ki bo spodbudila k izboljšanju vaše storitve.
  • Booking profil lahko ustvarite sami ali pa vam ga za vas ustvarimo oni.

Kako ustvariti in upravljati Booking profil za vašo nastanitev – paketi storitev, nasveti in triki

Če želite svojo namestitev oglaševati na Bookingovi spletni strani, se morate najprej registrirati in slediti navodilom za dodajanje nastanitve. Potrebno je izpolniti opis storitve/nastanitve, naslov, naložiti slikovni material, navesti cenik in druge pomembne podatke, ki bodo kar najbolje predstavili vašo ponudbo. Pri tem je ključno, da so podatki pravilno in kvalitetno izpolnjeni, saj je od tega odvisne Booking rezervacija.

Če želite prihraniti čas ali se izogniti morebitnim težavam, vam lahko pri ustvarjanju in upravljanju vašega Booking profila pomagamo oni. Imajo pripravljene tri pakete storitev, ki vključujejo različne stopnje pomoči, od osnovne priprave profila do celovite optimizacije in promocije vaše ponudbe. S tem se lahko prepričate, da boste kar najbolje izkoristili Booking profil in pritegnili čim več potencialnih gostov.

Booking rezervacija

Kako poteka Booking rezervacija in kateri paketi storitev vam lahko pomagajo pri upravljanju vaše ponudbe

Na voljo so trije paketi: osnovni paket vključuje optimizacijo stroškov, dodajanje nastanitve na izbrano platformo, profesionalno fotografiranje, registracijo in prijavo v e-turizmu in Ajpesu, svetovanje glede cenikov in komunikacije s strankami, QR kode, logotip in celostno podobo nastanitve. Optimalni paket ima podobne storitve kot osnovni, vendar dodatno vključuje vodenje računov, komunikacijo s strankami preko več kanalov, pripravo mesečnih poročil o prodaji in uspešnosti ter podporo in svetovanje.
Premium paket vključuje vse storitve iz optimalnega paketa, vključno s prijavo in odjavo gostov ter čiščenjem nastanitve.

Ko gosti želijo rezervirati vašo nastanitev, se morajo najprej registrirati na Bookingovi spletni strani in nato poiščejo vašo namestitev. Izberejo želeni termin in izpolnijo obrazec z osebnimi podatki ter izrazijo svoje želje. Po tem prejmejo račun in pomembna navodila za prijavo in odjavo iz nastanitve. Na ta način se opravi Booking rezervacija.

Običajno se plačilo za bivanje v nastanitvi, ki je bila rezervirana preko Bookinga, opravi med samim bivanjem. Vendar je treba upoštevati, da obstaja pristojbina v višini 1 € na osebo za doplačilo. Ko so urejene vse uradne zadeve, pa lahko gostje preprosto uživajo v izbrani nastanitvi.

Upravljanje Booking profila za vašo nastanitev – prilagodljive, hitre in kakovostne rešitve s strokovnjaki na področju turizma

Včasih se Booking rezervacija lahko opravi tudi preko telefona, kjer gostje pokličejo in rezervirajo želen termin. Če ne želite voditi komunikacije z gosti sami ali potrebujete pomoč pri tem, kako poteka Booking rezervacija, vam lahko pomagajo in prevzamejo celotno upravljanje prodajnih kanalov ter komunikacijo z gosti. Na ta način vam lahko prihranjo čas in pomagajo, da bo Booking rezervacija brez težav.

Če iščete strokovnjake, ki bi vam pomagali pri vodenju prodajnih kanalov in komunikaciji za Booking profil, so prava izbira za vas. Imajo večletne izkušnje na področju marketinga, oglaševanja, direktne prodaje, turizma in gostinstva, in že upravljajo več nastanitev po Sloveniji. Njihove storitve vključujejo profesionalno, prijazno, etično ter hitro in odzivno komunikacijo s strankami. Dosegajo odlične rezultate z nastanitvami in vam lahko po želji uredijo prodajne kanale. Poleg tega vam olajšajo upravljanje in splošno poslovanje ter vam zmeraj dostavijo kakovostno vsebino in podporo, ki jo potrebujete za nemoteno poslovanje. Z njihovo pomočjo boste zagotovo zmanjšali stres in skrbi glede Booking rezervacij ter se lahko posvetili drugim vidikom vašega posla.

Njihova ekipa se zaveda, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se prilagajamo željam in potrebam strank ter smo vedno v koraku s časom. Njihov cilj je zagotoviti ugodne, prilagodljive in hitre rešitve za vse težave, ki jih rešujejo brez nepotrebnega vmešavanja strank.

Olajšajte si upravljanje vaših turističnih nastanitev s pomočjo Booking profila

Za njih je pomembno, da strankam olajšajo upravljanje njihovih nastanitev, zato že z osnovnim paketom storitev uredijo in pomagajo pri povečanju zasedenosti nastanitev ter izboljšanju cenovne podobe, spletne strani in ostalih prodajnih kanalov. S tem optimizirajo tudi čas strank in jim omogočijo, da se osredotočijo na druge pomembne stvari.

Za izboljšanje vaše vidnosti in pritegnitev gostov, vam svetujejo, da ustvarite Booking profil, ki bo odražal strokovnost, resnost in sproščenost. S tem boste pritegnili tudi zahtevnejše stranke in jih navdušili za bivanje v vaših nastanitvenih prostorih. V podjetju so prepričani, da bi morali svoje turistične nastanitve, ki jih želite oddajati, vpisati tudi na Booking.com. Vpišite se in izkoristite priložnosti, ki jih ta platforma ponuja, kot so dostop do velikega števila potencialnih gostov iz celega sveta, možnost enostavnega sprejemanja in upravljanja rezervacij ter obsežen nabor funkcij za upravljanje cen, zasedenosti in drugih vidikov vaše ponudbe.