Podjetje, ki sliši na ime Diversis fi, se ukvarja z različnimi stvarmi. Specializirali so se na področju denarnih terjatev. Se pravi odkup terjatev in unovčevanje terjatev. Niso pa le ti dve aktivnosti s katerimi se ukvarja to podjetje. Druge stvari s katerimi se ukvarjajo so tudi ustanovitev podjetja, oziroma, odprtje doo, potem pod njihove aktivnosti spada tudi prodaja podjetja, katerega so ustanovili.

odprtje dooKako pa dejansko poteka ustanovitev d.o.o. in zakaj to počnejo? To počnejo zato, ker vedo, da obstajajo ljudje, kateri imajo odlične marketinške ideje, vendar za njihovo realizacijo potrebujejo podjetje. Ti ljudje, pa ponavadi nimajo potrebnega kapitala, ki je potreben, za ustanovitev d.o.o.. Zato podjetje Diversis fi, ustanovi podjetje namesto njih in potem se izvrši prodaja podjetja, tako, da se podjetje prepiše iz Diversis fi na osebo, ki želi imeti podjetje. Ustanovitev podjetja je tako mogoča za vsakogar, ki ima toliko denarja kolikor je potrebno plačati za prepis podjetja.

To podjetje pa vam lahko po tem še ponudi razne usluge za odprtje doo kot so izdelava logotipa, spletne strani, raznih vizitk in še marsikaj. Ko je odprtje doo storjeno, je dobro za lastnika in podjetje, da si priskrbi vsaj nekaj izmed zgoraj omenjenih stvari. Logotip naredi podjetje bolj prepoznavno, vizitke vam pomagajo na razni sestankih ali pa poslovnih poteh, kjer lahko potencialnim poslovnim partnerjem ali strankam podarite vizitko, da vas lažje kontaktirajo. Odprtje doo pa ni popolno brez računalniške in ustrezne legalne programske opreme. Ponudbo za računalnike vam lahko tudi uredijo skupaj s programsko opremo, s katero ne boste imeli problemov z inšpektorji. Za vsako odprtje doo pa je značilno, da privabi inšpektorje. Ker je podjetje mlado, se nanjo prisesajo inšpektorji, ki tako radi izvajajo razne inšpekcije za to in ono. Zato kar izkoristite ugodno ponudbo, ki vam jo pripravi Diversis fi.