Predvsem pri ženskah je nepogrešljiv modni dodatek unikatni nakit, saj si vsaka želi izstopati iz množice. In če si zares želite unikatnega je ta pravi naslov za vas gospa Mihaela Kežman. Njena ustvarjalna roka izdeluje unikatni nakit z veliko mero pozornosti ter ljubezni in to res za vsak kos izdelka. Vsakemu izdelku doda sporočilo o vrednosti in tudi unikatnosti nas samih.

Ker je gospo Mihaelo Kežman vodila velika želja po ustvarjanju in ker ji ustvarjalne roke niso dale miru je sledilo veliko preizkušanja, učenja, veliko napak ter neskončno novih in novih ponovitev. Vse to so seveda dragocene izkušnje, ki jih je pridobivala skozi vsa ta leta. Njeni mentorji, ki so jo naučili največ so že večkrat predstavili svoj nakit. Svoje izkušnje so z njo delili, nekateri med njimi so celo svetovno priznani: Donna Kato, Eva Haškova, Klavdija Kurent, Natalia Garcia de Leaniz in Daniel Toress.  Njena ustvarjalna pot je križala tudi z Sabino Remar, ki je Miss Universe. Sabina Remar je zelo dobra manekenka in nasploh zelo prijetna oseba s katero sta takoj začeli izdelovati nakit. Njuno sodelovanje pa je že kmalu obrodilo sadove, kajti kmalu so nastale prva in druga kolekcija nakita, kolekcija Moč besed in S kolekcija. Idej je ostalo še veliko in lahko pričakujemo vrhunski unikatni nakit.

unikatni nakit

Oglejte si tudi njuno kolekcijo ki nosi ime SunRay in kolekcijo SRebrna. Unikatni nakit lahko pomeni tudi kot v tem primeru ko vneseta veliko različnih barv in raznovrstnih vzorcev. Pri ustvarjanju ga Mihaeka Kežman najraje dela po navdihu in preizkuša kako bi unikatni nakit še bolj poudaril žensko. Išče vedno nove možnosti kako poudariti njeno nežnost, edinstvenost in barvitost.

Unikatni nakit je super izbira kadar si želimo popestriti svoj videz ne glede na to kam se odpravljamo. Ljudje ne maramo biti kot ostali, zato si izberemo nekaj posebnega in unikatnega. Ker je unikatni nakit ročno izdelan  okolju popolnoma prijazen, predstavlja pa poleg tega tudi odlično darilo za naše najbližje.