Majice so odličen način, da imajo čalni vaše organizacije občutek pripadnosti. Majice pa lahko uporabite kot odlično sredstvo za promocijo Vas in vaše dejavnosti. Seveda pa lahko posebno tiskano majico podarite tudi svojim najbližjim. Pri Magma Media (https://magmamedia.si/tisk-majic/) vam nudijo smešne majice, rojstnodnevne majice, majice z vašim logotipom in poljuben tisk majic. Tisk majic je lahko enobarvni ali večbarvni.

tisk majic

Poznamo več načinov tiskanja:

Najbolj poznan način je toplotni tisk. Pri toplotnem tisku s pomočjo preslikačev prenesemo barvo z barvnih folij na tekstil. S toplotnim tiskom lahko tiskamo na plastične majice, tekstil, torbe, dežnike, usnjene izdelke in celo papir. Drugi način tiska se imenuje sitotisk. Sitotisk je tehnika tiska pri kateri tako imenovana “rakla” potegne tiskarsko pasto čez sito, na katerega predhodno preslikamo vzorec. Tretji način pa se imenuje preslikač. Preslikač je nalepka, ki jo postavimo na tekstil in z toplotno prešo “nalimamo” vzorec na tekstil. Preslikači se največkrat uporabljajo za enobarvne tiske, kot so npr. dresi.

Tisk majic je zelo priporočljiv vsem podjetjem, ki želijo promovirati svoje izdelke oz. storitve. Svoje majice lahko podarite na srečolove in s tem povečate svojo prepoznavnost. Tisk majic je zelo ugoden (ponavadi okoli 5€ na majico), hiter in kvaliteten način promoviranja podjetji, lahko pa si na majice tiskate svoje vzorce in jih nosite sami ali pa jih prodajate. Na majice lahko natiskajo poljubne napise in vzorce

Pri tisku so najbolj popularne majice iz 100% bombaža, ker zagotavljajo odlično tiskanje. Tisk pa se izvaja tudi na 50/50 bombaž in poljester. Vzorce in napise lahko tiskamo na majice , puloverje, tranirke, predpasnike, vrečke in celo vzglavnike.

Podjetje Magma Media pa se ne ukvarja le z tiskom majic temveč tudi z tiskom reklam, jumbo plakati, vizitk, nalepk, vabil, koledarjev, katalogov in še veliko več.