Podjetje in obrtništvo Mizarstvo Petek je podjetje, v katerem je poudarek predvsem na odličnih poslovnih navadah, izkušnjah in zadovoljstvom strank. Vsaka nova stranka je za njih nov iziv in vsaki stranki posvetijo največ pozornosti. Ker je dandanes zelo pomemben dejavnik dobavni rok, so se tudi temu prilagodil, tako da delajo nadure oz. delajo tudi takrat, ko ni delovni čas.

Še ena konkurenca je danes pomembna, in to je znanje, zato so se v Mizarstvo Petek tudi temu močno posvetili tako, da zaposlene spodbujajo k ustvarjalnosti, razmišljanju in iskanju novih idej, ki so čimbolj kreativne.

Mizarstvo Petek

V podjetju strmijo k prihodnosti lastnih blagovnik znamk pohištva, najbolj pa k pisarniški opremi, kjer so se tudi posvetili strankam in sestavili pisarniške programe. Z vsem tem, pa imajo še opremo, ki je visokotehnološka in pa kvaliteto.

Mizarstvo Petek se ukvarja s pisarniškim pohištvom, opremo po meri in pa vrtnim pohištvom. Imajo pa tudi možnost selitve pohištva, servisa pohištva, kjer vam “uničene” robove ali kaj podobnega zamenjajo z novim itd. in pa še po ugodni ceni vam tudi razrežejo določene materiale ter robijo ABS trakove.

Njihove izkušnje so visoke saj imajo 3 generacije izkušenj. Delavci pri Mizarstvo Petek imajo na področju lesatstva visoko izobrazbo in zato vam lahko še toliko bolj pomagajo pri ustrezni izbiri in kreativnosti v domu, pisarnii, lahko pa tudi v katerem drugem prostoru.

Mizarstvo Petek se pri pisarniškem pohištvu ukvarja z tipskim pisarniškim pohištvom ali pa tudi po merah stranke. Zagotavljajo vam hitro dobavo in pa kakovostne izdelke.

Pri opremi po meri nudijo ostale vse vrste mizarskih storitev kot npr. lepljenje, okviri za slike, razrez materiala, zaključne letve itd.

Pri vrtnem pohištvu pa se ukvarjajo z modernim in klasičnim vrtnim pohištvom. Uporabljajo lepotne detajle in konstr. vezi, katere naredijo izdelek še bolj poseben oz. unikaten.

Več dodatnih informacij pa najdete na njihovi spletni strani: mizarstvo-petek.si