Ljudje že od nekdaj prihajamo v takšne in drugačne medsebojne spore, ki jih v večini sami tudi uspešno rešimo. Ključ do rešitve je ustrezna komunikacija. Včasih pa je nastali spor tako velik, da ga sami ne znamo rešiti. Takrat vam na pomoč priskočijo najboljši odvetniki v Ljubljani. Odvetniška pisarna Prus Pipuš zastopa pravne interese gospodarskih združb, podjetij in samostojnih podjetnikov iz Slovenije in tujine. Za njihove pravne nasvete pa se rade odločijo tudi fizične osebe, saj vam nudijo obsežno in strokovno svetovanje na različnih pravnih področjih.

najboljši odvetniki v Ljubljani

Izberite kakovostno pravno pomoč

Odvetniki pisarne Prus Pipuš se upravičeno imenujejo tudi najboljši odvetniki v Ljubljani, saj vam s svojim bogatim znanjem in pestrimi izkušnjami svojim strankam svetujejo na področju delovnega, družinskega in odškodninskega prava. Svoje stranke pred sodiščem zastopajo v gospodarskih, izvršilnih ter kazenskih zadevah, tuje pa jim ni niti področje javnih naročil, stečajev in mednarodnih pravnih zadev.

Najboljši odvetniki v Ljubljani so postali zaradi svoje dolgoletne, kar stopetdesetletne tradicije. Pri svojem delu se držijo načela viribus unitis – ne obstaja pravni problem, ki ga skupaj ne bi rešili. Zato odločno branijo interese svojih klientov, še posebej zagreto pa se zavzemajo za pravice otrok in njihovih staršev, kadar prihaja do reševanja družinskih sporov pred sodiščem. Dober odvetnik je tisti, ki ne glede na situacijo svoji stranki nudi vrhunsko in posledično tudi učinkovito pravno pomoč. Njihove storitve so v skladu s to doktrino dostopne vsem. Socialno najšibkejšim pa nudijo tudi brezplačno pravno pomoč. Zaradi dobrega poznavanja tujih jezikov pa delujejo tudi pred sodišči drugih Evropskih držav.

Z njihovo pomočjo lahko uveljavite svoje pravice doma ali v Evropi ne glede na to, s katerega pravnega področja potrebujete pomoč. Njihovi odvetniki so izredno cenjeni, z njihovim znanjem in delovno vnemo pa boste pred sodiščem zagotovo dosegli svojo pravico. Vsak od nas se lahko v življenju znajde v situaciji, ko za rešitev problema potrebuje strokovni nasvet in pomoč odvetnika. Zato takrat izberite tistega najboljšega.