Kanaleta je rešitev za vse vode, ki morajo, odteči pa naj bodo to dvorišča, ceste, kopalnice ali drugi prostori, kjer so izlivi vode. Vendar morajo biti kanalete in rešetke prav narejene ter kakovostne, da opravljajo svojo funkcijo. Nekatere še omogočajo lovljenje olj in bajpase za velike količine vode, da ne odnesejo ali poškodujejo bregov, cestišč in drugih zadev na njihovi poti, če pride do obilnih padavin in izlivov vode. Kakovostna kanaleta je izdelana tako, da je niti ne opazite pa vseeno opravlja funkcijo in lahko preko nje hodite in vozite, pa je na to odporna.

kanaleta

Kanaleta je lahko na primer v kopalnicah ali kuhinjah in delavnicah. Te kanalete so narejene iz kakovostnega nerjavečega materiala, lahko so kovinske ali plastične. Oboje so enako kakovostne in preverjene. Pomembno pa je, da imajo odlično narejene rešetke, ki zadržijo večje kose predmetov, da ne zaidejo v kanale, kot so na primer oblačila, damski vložki, steklenice in drugi predmeti, ki se uporabljajo v tistem prostoru. Kanaleta tukaj odigra odločilno vlogo, zato izberite kakovostno in preverjeno.

Odpadne in meteorne vodje so lahko tudi na dvorišču, na cestah in drugih zunanjih površinah, kjer so lahko velike količine vode, ki se naenkrat stekajo v kanale. V nekaterih primerih, kot so bencinske črpalke, lahko pride do izliva olj v okolje. Takrat kanaleta ne zadostuje in jo lahko kombinirate z lovilci olja, da zaščitite okolje in zadostite zakonu, ki to zahteva od vas.

Olje se bo s filtri ločilo od vode in voda bo čista odtekla naprej ne glede na to, kakšna je količina vode. Olje pa se kasneje odstrani iz lovilca na varen način. Zato izberite kakovostnega in zanesljivega proizvajalca, ki naredi take naprave ter jih tudi vgradi v dvorišča, ceste, garaže in podobno pa ima s tem res dolgoletne izkušnje. Zagotovo boste zadovoljni, da ne boste hodili po vodi, ko pada dež.