Izdelki iz industrijske konoplje so zelo različni. Med njimi najdemo konopljino smolo, kapljice iz konopljine smole, piškote, čaje, marmelade, izdelke za domače živali, kreme in podobno. Vsak dan je kakšen nov izdelek na trgu. Vendar se  izdelki iz industrijske konoplje med seboj močno razlikujejo, tako po kakovosti koz po učinkovanju. Nekatere se jemlje preventivno, nekatere pa takrat, ko se bolezen pojavi. Največkrat ljudje posežejo po konopljinih izdelkih takrat, ko močno zbolijo in jih medicina odpiše, kar ni tako redko, kot bi si mislili.

izdelki iz industrijske konoplje

Glavne izdelke, ki najbolj pomaga preventivno in tudi, ko je zelo hudo, je gotovo konopljina smola, ki se jo pridobiva iz ženskih cvetov konoplje. Tas vsebuje zdravilne fitokanabinoide in THC, ki je v zelo majhnih količinah in tudi pozitivno vpliva na zdravje. THC-ja mora biti v izdelkih po zakonu manj od 0,2 da niso halucinogeni. Vseeno pa velja previdnost pri uporabo in uživanju, da ne predozirate priporočene količine zaradi dobrega počutja. To lahko potem vpliva na motoriko in nikakor ne smete iti za volan. Zato se ti izdelki ne priporočajo za šoferje.

Konopljini izdelki so lahko legalizirani in potrjeni s strani državnega regulatorja, da so varne za uživanje. Na črnem trgu pa je veliko nelegalnih izdelkov iz konoplje, ki os bistveno cenejši, vendar ni nujno, da os učinkoviti ali da nimajo stranskih učinkov, ker niso testirani v laboratoriju. Tem izdelkom se raje izognite, da ne boste imeli zdravstvenih ali katerih koli drugih težav.

Kupite le v preverjeni trgovini od preverjenega dobavitelja, ki ga priporočajo tudi druge stranke in ima transparentno poslovanje. Marsikdo tudi goljufa tako, da napiše na embalažo, da gre za slovenski izdelek, v resnici pa konopljo uvažajo. Na tem področju je res velik goljufij, ker veliko ljudi kupujete izdelke, od kar so legalizirani. Uprolabjjao jih Cleo zdravniki v pediatričnih bolnišnicah za neozdravljivo bolne otroke, ki marsikateri potem ozdravi. To pa zato, ker konoplja v njem spodbudi njegove lastne kanabinoide, ki ga pozdravijo.