Želite znižati svoje stroške ogrevanja, hkrati pa poskrbeti za zdravo ter udobno bivalno okolje? Oglejte si našo ponudbo različnih ogrevalnih infrardečih panelov, ki jih preprosto pritrdite na steno. Poleg funkcionalnosti bodo infra grelni paneli Sunlife v naši ponudbi zagotovili tudi odličen izgled vaših prostorov, saj jih je mogoče popolnoma prilagoditi vašim potrebam. Na voljo imate namreč različne oblike, barve, pa tudi vzorce, s katerimi lahko popestrite vaše stanovanje ter mu vdihnete nekaj življenja. IR grelni paneli so res super.

Posplošeno rečeno, infrardeče ogrevanje pomeni prenos toplote s toplejšega na hladnejši objekt. Toplota je v tem primeru produkt popolnoma varnega spektra svetlobe, ki ga s prostim očesom ne moremo videti. Ogrevanje z infra grelnimi paneli je mogoče primerjati s sončno toploto, ki ljudem ter ostalim živim bitjem omogoča življenje na zemlji že na tisoče let. Produkti Sunlife tako sevajo toploto, podobno sončni, v vse notranje in zunanje prostore ter segrevajo tla, stene in pohištvo.

ir-paneli

Infra grelni paneli predstavljajo bolj zdravo obliko ogrevanja, v primerjavi s konvencionalnimi oblikami, ki temeljijo na kroženju zraka. Infra grelni paneli so primerni za bolnike ter alergike, saj ne razpihujejo različnih alergenov ter prahu. Za svoje delovanje ne potrebujejo filtrov, goriv ali črpalk, ki bi na kakršen koli drug način povzročala dim ali zmanjševala udobje bivanja. Ko smo že ravno pri udobju – za uporabo tovrstnih panelov ne potrebujete centralnega sistema ogrevanja. Preprosto jih povežete na vir električne energije ter obesite na želeno mesto. Ravno zato so zelo primerni za uporabo v različnih vikend hišicah ali apartmajih.

Infra grelni paneli so izjemno učinkovit način ogrevanja, vsekakor pa se pred nakupom obrnite na strokovnjaka, ki vam bo svetoval pri izbiri zmogljivosti. Na IR panele je namreč mogoče gledati kot na svetlobne elemente. Vsak prostor ima namreč svoje stikalo za vklop in izklop luči – prav tako je pri grelnih panelih. Z uporabo primernega termostata boste lahko regulirali temperaturo vsake sobe posebej, pri tem pa znižali tudi stroške.