Posel dobave hrane ter pijače na določeno, oddaljeno lokacijo se imenuje catering. Namesto, da bi se obremenjevali z ugotavljanjem kje bi gostili zabavo in s tem priskrbeli hrano in pijačo tam, lahko s pomočjo ugodnega cateringa pripeljete hrano in pijačo k sebi. s široko ponudbo hrane in pijače lahko Canape Catering Drobnič zagotovi posebno kulinarično doživetje. Znani so po odlični komunikaciji s svojimi strankami, navdušujočo postrežbo in  bogatimi izkušnjami Canape Catering Drobnič nudi svoje usluge že 25 let. Vsak posamezen dogodek pripravijo po navodilih svojih strank. Poskrbijo tudi za okolico ter postavitvijo in ne le hrano in pijačo. Obiščite njihovo spletno stran http://www.pipo.si/ za več informacij.

Catering je bogata pogostitev, ki jo pripravi izkušena ekipa ljudi. Pripravijo hrano, pijačo in celotno prezentacijo. poskrbijo za prijetno ozračje in dekoracijo ne le okolice temveč tudi hrane. Lokacijo te izvrstne pogostitve izbere stranka sama saj s profesionalno postrežbo imajo dostop kjerkoli, tudi na prostem. Hrana je dostavljena z vozili, ki so za to namenjena, nato pa osebje vse idealno razporedi po omizjih.

catering

Če pa bi želeli najeti prostor za to pogostitev vam je Canape Catering Drobnič na voljo tudi s tem, tako, da lahko celotno obremenjevanje prepustite osebju. Ponudba hrane je raznolika, na voljo so prigrizki, različni narezki, kanapeji kot pa tudi torte. Preko spleta lahko naročite postavitev in zaupate svoje želje, osebje to uredi tako, da si vaši gostje lahko sami izbirajo katero vrsto hrane bi želeli, tako ni nihče na izgubi. Pogostitev je lahko stoječa ali sedeča to izbere stranka. Inovativno ter kreativno pripravljena hrana je le ena izmed mnogih vrlin osebja.

Storitev cateringa pri ekipi pipo ni le dobava hrane in pijače temveč zagotovljeno uspešno izpeljan dogodek, kreativno in inovativno pripravljeno hrano in prijazno postrežbo. Izberite kraj, zapišite želje in pošljite svoje podatke in ekipa pipo vam bo v kratkem odgovorila, vam predstavila možnosti, dali nekaj predlogov in kmalu boste gostili enkraten dogodek.