Kaj je akupunktura marsikdo sploh ne ve. Marsikdo sploh za to besedo ni slišal. Je pa to nekaj iz Kitajske. Več o tej staro kitajski obliki zdravljenja si pa lahko preberete na: https://sanus-statera.com/akupunktura/. Šteje se pa pod najstarejšo obliko zdravljenja. Izvaja se lahko z iglami ali pa celo brez njih. Je pa drugače pri nas vedno bolj razširjena in ljudje vedno bolj tudi hodijo na akupunkturo.

akupunktura

Akupunktura je mogoče najbolj znana po iglah, ki jih zapikajo v telo. Seveda ni kar neko mesto kamor zapičijo igle, ampak jih zapičijo na takšna mesta, kjer se potem lahko vzpostavi normalna cirkulacija či-ja. S tem potem lahko odpravite marsikatero zdravstveno težavo v svojem življenju. Je pa pred samim zdravljenjem oziroma akupunkturo potreben pregled in pa da se pogovorite o težavi, ki jo mogoče hočete odpraviti. Potem pa sledi nekaj tretmajev s katerimi se potem težava, ki jo imate poskuša ozdraviti oziroma odpraviti. Akupunktura pa drugače nič ne boli, čeprav se mogoče zdaj sliši tako, ker sem omenila, da vam notri pikajo igle. Naj pa še povem, da je pri pregledu tako, da dobivate zraven vprašanj o težavi tudi druga vprašanja o vašem zdravju. Igle se pa vstavijo nekje med 5 in 10 različnih mest.

Akupunktura je mogoče dokaj neznana oblika zdravljenja. Kot sem povedala je to prišlo iz Kitajske, kjer jo uporabljajo že dolga leta. Sem pa prepričana, da ste že videli, da se notri vstavljajo igle in ste si mislili zakaj in kaj to sploh je. No to je ta oblika zdravljenja. To nič ne boli. Boste pa tretma imeli nekje pol ure na dan. Se pa ne izvaja na tešče in pred tem se ne smete fizično gibati. Če hočete res super storitev lahko obiščete center Sanus Satera, kjer to opravljajo super akupunkturji. Boste videli, da je to odličen način zdravljenja.